Aalborg zoo

Jeg har altid elsket zoologiske haver. Når jeg er ude og rejse vil jeg gerne se den lokale zoo. Som barn var jeg også mere til zoo end forlystelsesparker. Det er jeg for resten stadigvæk. Derfor er en af sommerens turer også gået med at være i Aalborg zoologiske have. Og selv jeg tror legepladsen var et større hit, hos den fem årige, end dyrene, kan jeg nu så godt lide at komme der.

Jeg ved godt at der også er folk der er meget imod princippet og jeg bryder mig heller ikke altid om de anlæg dyrene er i. Engang jeg var i Prag, var jeg i zoo der. Det var lige efter en stor oversvømmelse der havde været derned. Man havde været nød til at flytte en del af dyrene, for at de ikke skulle drukne. Derfor var de i gang med at renover parken. Det betød at nogle dyr gik i meget små anlæg, men også at nogle af dyrene var sendt til andre zoologiske haver, for at de kunne have nogenlunde forhold. Nå men, de var ved at bygge et nyt rovfugle anlæg. Det var ikke færdigt men man fik en fornemmelse af størrelsen og det var KÆMPE. Jeg mener Jurassic Park kæmpe.

Når dyrene har sådan nogle forhold og når man laver et godt arbejde med at redde dyrearter fra at uddød, som de gør meget i Aalborg, ja så går jeg klart ind for Zoologiske haver.

Jeg har fået fortalt historien om min første tur i zoo. Jeg kan ikke huske hvor gamle jeg var, men jeg havde lige lært at forbinde “VOV VOV” med hund. Derfor var det mest spænede på turen, for mig, alle de hunde der kunne peges på og siges “VOV VOV” af. For min mor, var det mest spænede en giraf. Vel og mærket den som slikkede hende i hovedet for at få hendes æble 😀 Jeg ville ønske at jeg havde været stor nok til at huske det. P.S. giraffen fik æblet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.