Du skulle have været der

En gang i mellem dukker der oplevelser op, som er så meget i min mors ånd, at hun skulle have været der.

Jeg snakker ikke om de store oplevers. Dem som hun altid vil mangle til. De store øjeblikke, som er en del af mig som person eller en del af hendes barnebarns liv. Nej, jeg mener helt små ting. Ting som virkelig ville have givet mening for hende. Oplevelser, som særligt hun ville have kunnet se det smukke i og som, ved hendes tilstedeværelse, ved at dele det med hende også for mig ville have givet mere meningen og været meget smukkere.

På heart (www.heart.dk) i Herning, har der været en udstilling, som jeg er sikker på, netop for hende ville have givet meget meningen. Og mens jeg går rundt i denne udstilling, er jeg dybt klar over at hun ville have tilført denne så meget mere meningen, hvis hun havde delt den med mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *